FAPT – Se pregătește schimbarea stațiilor de autobuz din Sighișoara, investiție estimată la 400.000 de lei

0
526
Foto: Andrei Andras

LICITAȚIE. Administrația publică locală din municipiul mureșean Sighișoara a introdus în urmă cu puțin timp în licitație publică, prin procedură simplificată, un contract de achiziție a furnizării și montării a 19 stații de autobuz metalice. Suma estimată pentru această investiție este de 400.000 de lei.

 

Conform caietului de sarcini, 11 stații de autobuz vor fi cu 4 picioare, iar 8 stații cu două picioare (respectiv, fără laterale). Stațiile vor fi amplasate pe rutele de transport călători existente și deservite de operatorul local (Societatea Apă Termic Transport SA, care gestionează transportul de călători îîn Sighișoara din anul 1998).

 

Contractul va fi atribuit conform criteriului „Cel mai bun raport calitate-preț” (prețul are o componentă de 70%, celelalte 30 de procente fiind repartizate pentru perioada de garanție). Ofertele se pot trimite până la 13 aprilie 2020.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ