FAPT – Târgumureșeanul Fülöp Lóránd-Árpád (38 de ani), desemnat de UDMR subsecretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

0
1115

DESEMNARE. Târgumureșeanul Fülöp Lóránd-Árpád  (38 de ani) a fost desemnat de UDMR subsecretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării Fülöp este absolvent al facultăților Matematică-Informatică (Universitatea Petru Maior Tîrgu Mureş, 2004) și Comunicare şi relaţii publice (Universitatea Sapientia Tîrgu Mureş, 2006), al programului postuniversitar Master of Business Administration (MBA) în Jurnalism (Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, 2007) și este doctorand la Universitatea de Artă din Târgu Mureș.

 

Este coproprietar la 3 firme din domeniul informatic și a acceptat propunerea UDMR convins că poate fi de ajutor în procesul de optimizare a diferitelor sisteme informatice.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ