VOLEI – Medicina Târgu Mureș începe cu stângul returul și cade pe ultimul loc al diviziei naționale: o nouă înfrângere cu 3-0

0
124

DIVIZIA A1 – VOLEI FEMININ. CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a pierdut categoric primul meci oficial din 2021 în Divizia A1, cu 3-0 (25-22, 25-20, 25-19), în fața CSU Medgidia și ocupă în acest moment ultimul loc în clasamentul diviziei naționale, cu 6 puncte. În meciul de aseară, arbitrat de Florin Dimachi și Octavian Diaconiță, ambele formații au mers cap la cap în multe momente, însă de fiecare dată finalul seturilor i-a aparținut echipei gazdă, constăncencele reușind să se desprindă decisiv, punctând cu execuții în forță.

 

Analizând indicatorii sportivi, doar la blocaj au reușit să se impună târgumureșencele (cu 9-5 la blocaje decisive), însă această realizare a fost insuficientă, atacul constănțencelor dominând categoric pe parcursul celor 3 seturi (40-31 la atacuri reușite și 7-0 la puncte direct din servă).

 

Sigur, rezultatul era previzibil, atât prin prisma pozițiilor ocupate în clasament, cât și a valorii loturilor și a faptului că Medgidia este gazda turneului, jucând pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”. De la mediciniste, cele mai multe puncte le-au realizat Sara Pavlovic și Raisa laura Ioan (câte 12) și Andreea Mitrovic (5). Pentru gazde au punctat cel mai mult Andreea Ordeanu (12) și Diana Andreea Ariton și Adriana Maria Matei (11).

 

Sâmbătă, de la ora 18, târgumureșencele dispută cel de-al doilea meci din turneul de la Medgidia, cu CS Știința Bacău, echipă clasată pe locul 5 în prima divizie a țării și care pornește cu prima șansă în acest meci.

 

* Foto: CSU Medgidia

 

Andrei TUDORAN

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ