FAPT – World Cafe – Cultures Mix, un eveniment organizat la Târgu Mureș, facilitate pentru descoperirea unor culturi noi

0
63

EVENIMENT. Dacă nu ai mai vorbit de mult într-o limbă străină sau pur și simplu vrei să petreci o seară de august într-o companie plăcută și o atmosferă relaxantă, avem o veste bună pentru tine!

 

În 25 august 2021, JCI Târgu Mureș organizează evenimentul World Cafe – Cultures Mix – cadrul perfect în care vei putea cunoaște oameni noi și discuta pe diverse teme, în diferite limbi.

 

Poate nu ai foarte des ocazia să comunici cu cineva în limba străină pe care o cunoști. Poate simți că ai nevoie de mai mult exercițiu. Sau poate doar îți face plăcere să îi asculți pe cei care o vorbesc. Indiferent care e motivul tău, te invităm să  dai frâu liber bunei dispoziții și să-ți deschizi inima în italiană, germană, franceză, maghiară, spaniolă sau engleză, fără teama de a nu fi suficient de pregătit.

 

Înscrie-te AICI, rezervă-ți locul și ne vedem miercuri, 25 august, de la 7 seara,  la J’ai Bistrot! Și dacă o să-ți placă, poate devii chiar membru JCI!

 

JCI (Junior Chamber International) este un ONG internațional care îți oferă posibilitatea de a interacționa cu oameni din diferite culturi și de a realiza proiecte frumoase, în beneficiul comunității. Implicându-te, și tu ai puterea să schimbi lumea în ceva un pic mai bun!

 

JCI Târgu MureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ