FAPTE BUNE – “Donează sânge, fii erou!”, campanie a studenților și elevilor din Târgu Mureș

0
119

CAMPANIE UMANITARĂ. Liga Studenților Târgu Mureș și organizațiile liceale ale elevilor, în colaborare cu Primăria Târgu Mureș, derulează campania de informare, promovare și conștientizare a importanței donării de sânge “Donează sânge, fii erou!”. Proiectul își propune creșterea numărului persoanelor corect informate și doritoare să devină, la rândul lor, “eroi” pentru cei aflați în nevoie.

 

În cadrul campaniei, donatorii sunt așteptați până în 17 decembrie la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș, de luni până vineri între orele 7.30 – 13.30, pentru a fi eroi, deoarece prin intermediul fiecărei donări se pot salva până la două vieți.

 

Tot în cadrul campaniei, bonurile de masă primite în urma procesului de donare pot fi oferite în scopul achiziționării de alimente pentru familii aflate în situații dificile, astfel donatorii vor fi înscriși automat la tombola pregătită de organizatori.

 

Campania de donare este completată de proiectul “Donează din suflet, fii Moș Crăciun!”, în cadrul căreia se pot dona haine, încălțăminte, rechizite sau cărți, în fiecare zi între orele 17.00 – 21.00 la sediul Ligii Studenților din Târgu Mureș (strada Nicolae Grigorescu nr. 15, căminul 2, parter). Bunurile donate vor fi distribuite ulterior către copiii care provin din familii cu situații precare, pentru care acest Crăciun se poate transforma într-unul mai frumos prin acțiunile noastre. De aici puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ