“Femeia autentică: forța echilibrului”, by TEDXCORNISA WOMEN – 27 OCTOMBRIE, ORA 18, HOTEL GRAND

EVENIMENT. Într-o lume în continuă schimbare, în care presiunile și provocările par să fie tot mai mari, căutarea echilibrului și autenticității devine o prioritate pentru multe femei. În acest context, TEDxCornisa Women vă invită la un eveniment inspirațional, intitulat “Femeia autentică: Forța Echilibrului,” programat să aibă loc pe data de 27 octombrie, la ora 18, în eleganta sală de evenimente a Hotelului Grand.

Evenimentul TEDxCornisa Women este cunoscut pentru promovarea vocilor și experiențelor femeilor, și pentru crearea unui spațiu de învățare și inspirație. “Femeia autentică: Forța Echilibrului” reprezintă o chemare la explorarea și dezvoltarea valorilor care ne permit să ne manifestăm adevărata forță interioară.

Pe scena acestui eveniment, veți avea ocazia să ascultați vorbitori inspiraționali care împărtășesc povești personale și profesionale care ne încurajează să ascultăm vocea noastră interioară, să ne acceptăm așa cum suntem și să ne manifestăm naturalețea în toate aspectele vieții.

TEDxCornisa Women
este locul în care putem învăța din experiențele altora, din reușite și din eșecuri, unde suntem provocați să ne punem întrebări profunde despre ceea ce înseamnă să fim autentici și cum putem găsi echilibrul într-o lume complexă.

Este despre asumarea riscurilor pentru a ne atinge potențialul maxim. TEDxCornisa Women este o experiență transformatoare care ne încurajează să fim noi înșine și să trăim viața într-un mod autentic și plin de sens.

Printre primele invitate/speakeri anunțate se numără personalități de marcă precum Urania Cremene, Carmen Brumă, Monica Tatoiu și Carmen Tănase.

Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment deosebit, puteți achiziționa bilete accesând link-ul următor: Bilete TEDxCornisa Women. Urmăriți site-ul Tedxcornisa pentru noutăți!

TEDxCornisa Women vă invită să faceți parte din această experiență unică, să vă îmbogățiți cunoștințele și să vă conectați cu o comunitate de femei puternice și inspirate.

Asigură-ți locul la eveniment, cumpără acum bilet aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare