FESTIVAL – Reghinul sărbătorește – #LoveReghin Day&Night ediția a II-a

0
32

#LOVEREGHIN Day&Night. Cea de a II-a ediție a festivalului #loveREGHIN Day & Night este aproape. În perioada 22 – 24 iulie, Pădurea Rotundă va prinde din nou viață și toată lumea se va putea bucura de o atmosferă incendiară.

 
Anul acesta Consiliului Local Reghin a alocat acestui eveniment un buget de 3 ori mai mare decât cel precedent, estimat în valoare de aproximativ 355.000 lei.

 
Printre artiștii care vor urca pe scena evenimentului amintim: Dj Shiver, Kidoo, Dj Tulvan&Exob, Dj Madjer & Edi Grama, Andreea Vîlcan, Szabó Előd & Titán, Florin Vos, Gențiana & The Band.

 
Pe lângă concertele multiple cu artiștii renumiți, atmosfera de festival va fi întreținută de extra activități cum ar fi: Spuma Party, artificii colorate tip fumigene pentru copii, statui vivante, motocicluri, defilarea uriașilor, atelier de pictură pe figurine de ghips, atelier de brățări personalizate, atelier de slime, atelier de jucării muzicale, tatuaje cu sclipici, concurs de castele de nisip, vânătoare de comori cu înscriere pentru familii, dansuri haioase, baloane modelate, ploaie de confeti colorate, expoziție de carte în trei limbi, lectură pe pătură, puzzle, jocuri interactiv educative, șut la poartă, tras la țintă, Teqball, concurs de penalty-uri, traseu aplicativ utilitar, drumeție în natură, aruncare la coș cu mingea de baschet, săritura cu sacul pentru copii.

 
Vă așteaptă un weekend minunat cu surprize și voie buna! Haideți la Reghin la Pădurea Rotundă!
 
Cătălina LumperdeanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ