FESTIVAL – Reghinul sărbătorește – #LoveReghin Day&Night ediția a II-a

#LOVEREGHIN Day&Night. Cea de a II-a ediție a festivalului #loveREGHIN Day & Night este aproape. În perioada 22 – 24 iulie, Pădurea Rotundă va prinde din nou viață și toată lumea se va putea bucura de o atmosferă incendiară.

 
Anul acesta Consiliului Local Reghin a alocat acestui eveniment un buget de 3 ori mai mare decât cel precedent, estimat în valoare de aproximativ 355.000 lei.

 
Printre artiștii care vor urca pe scena evenimentului amintim: Dj Shiver, Kidoo, Dj Tulvan&Exob, Dj Madjer & Edi Grama, Andreea Vîlcan, Szabó Előd & Titán, Florin Vos, Gențiana & The Band.

 
Pe lângă concertele multiple cu artiștii renumiți, atmosfera de festival va fi întreținută de extra activități cum ar fi: Spuma Party, artificii colorate tip fumigene pentru copii, statui vivante, motocicluri, defilarea uriașilor, atelier de pictură pe figurine de ghips, atelier de brățări personalizate, atelier de slime, atelier de jucării muzicale, tatuaje cu sclipici, concurs de castele de nisip, vânătoare de comori cu înscriere pentru familii, dansuri haioase, baloane modelate, ploaie de confeti colorate, expoziție de carte în trei limbi, lectură pe pătură, puzzle, jocuri interactiv educative, șut la poartă, tras la țintă, Teqball, concurs de penalty-uri, traseu aplicativ utilitar, drumeție în natură, aruncare la coș cu mingea de baschet, săritura cu sacul pentru copii.

 
Vă așteaptă un weekend minunat cu surprize și voie buna! Haideți la Reghin la Pădurea Rotundă!
 
Cătălina Lumperdean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare