FESTIVALUL internațional “Lucian Blaga”, ediția XXII-a, 18-21 august, Târgu-Mureș

EVENIMENT. În perioada 18-21 august 2022 se desfășoară Festivalul Internațional “Lucian Blaga”, ediția XXII-a, la Biblioteca Județeană Mureș și sediul Editurii Ardealul.
 
Evenimentul este organizat de Societatea Scriitorilor Mureșeni – Editura Ardealul, în parteneriat cu: Academia Română – Institutul de Filozofie și Psihologie “Constantin Rădulescu – Motru”, Institutul de Cercetări Socio-Umane “Gheorghe Șincai” Târgu-Mureș; Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Târgu-Mureș (cu sprijin financiar de la Primăria și CL Târgu-Mureș).
 
Sunteți așteptați la acest eveniment cultural începând de vineri, 19 august, de la orele 10:00 la Biblioteca Județeană Mureș, începând cu un cuvânt de deschidere din partea organizatorilor, alocuțiuni ale invitaților și oficialităților, continuând cu sesiuni de comuncări științifice, lectură publică, lansări de cărți, decernarea diplomelor ediției a XXII-a a Festivalului.
 
Sâmbătă, la sediul Editurii Ardealul din Târgu-Mureș, festivalul va continua de la orele 9:00, cu sesiunea de comunicări științifice și cu vizitarea unor obiective cultural-turistice și de agrement.
 
Duminică, tot la sediul Editurii Ardealul, de la ora 9:00 va începe expoziția de ediții Blaga, de reviste și cărți de exegeză blagiană, urmând Închiderea celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Internațional “Lucian Blaga”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare