Festivalul Medieval Oradea revine în perioada 5-7 Iulie

EVENIMENT. Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR – Visit Oradea) anunță o nouă ediție a Festivalului Medieval Oradea, care va avea loc între 5 și 7 iulie în Cetatea Oradea. Evenimentul va aduce împreună sute de cavaleri, luptători și personaje medievale din țară și străinătate, promițând o experiență captivantă plină de turniruri, bătălii nobiliare, meșteșuguri tradiționale, jonglerii cu foc și muzică live.

Pregătirile sunt în toi
Conform unui comunicat de presă emis de APTOR – Visit Oradea, pregătirile pentru festival sunt în plină desfășurare. Organizatorii au început deja perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor în cadrul evenimentului, invitând producătorii de bucate tradiționale, dulciuri, meșteșugari populari și artizani de suveniruri să se alăture acestui festival. Înscrierile se fac exclusiv online pe site-ul oficial al festivalului, www.festivalulmedievaloradea.ro, în perioada 14 – 30 iunie 2024.

Amplasamente disponibile
Pentru ediția din acest an, organizatorii pun la dispoziție diverse tipuri de amplasamente pentru participanți:

28 de standuri din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar
12 amplasamente pentru food-truck-uri
2 amplasamente de tip cafenea
4 locații pentru baruri
2 locații pentru vin
2 locații pentru cozonac secuiesc
6 locații pentru atracții

Promovare și informații
Evenimentul beneficiază de un site dedicat, www.festivalulmedievaloradea.ro, precum și de pagini active pe rețelele sociale Facebook și Instagram, unde sunt postate informații actualizate despre program și participanți.

Sprijinul Primăriei Municipiului Oradea
Festivalul Medieval Oradea este organizat de APTOR, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, consolidând astfel eforturile de promovare a turismului și a culturii locale. Evenimentul promite să fie un punct de atracție major pentru locuitorii orașului și turiștii din întreaga țară și din străinătate, oferindu-le o incursiune fascinantă în epoca medievală, într-o locație plină de istorie și legende.

Festivalul Medieval Oradea, ce se va desfășura în perioada 5-7 iulie, se anunță a fi un eveniment spectaculos, care va aduce la viață spiritul și atmosfera vremurilor medievale. Cu numeroși participanți și activități diverse, festivalul este o ocazie perfectă pentru a explora tradițiile, meșteșugurile și cultura epocii medievale într-un cadru istoric autentic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare