Festivalul Summer In The City – concertul lui Robbie Williams amânat pentru luna august

CONERT. Organizatorii D&D East Entertainment au făcut joi anunțul oficial: festivalul Summer in the City va fi amânat pentru 18-19 august. Robbie Williams va concerta pe 19 august în Piața Constituției, iar fanii care au cumpărat deja bilete și abonamente la festival le vor putea folosi atunci, au anunțat organizatorii.

Din line-up-ul festivalului mai fac parte Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry.

Este pentru a doua oară când Robbie Williams concertează în România. Primul său concert a avut loc în 2015, la București, iar în 2019, a concertat la Untold din Cluj-Napoca.

Primii artiști care și-au anulat turneul și concertul din România la festivalul Summer in the City din luna iunie a acestui an a fost Sam Smith.

Acum, organizatorii au anunțat un nou lineup al evenimentului amânat pentru luna august, adăugând un nou nume important pe lista celebrităților internaționale care vor urca pe scena din fața publicului din Capitală: multipremiatul artist internațional Jason Derulo!

Star incontestabil pe Instagram cu 27 de milioane de urmăritori, deținător a 14 discuri de platină, artist de succes și antreprenor, Jason Derulo este unul dintre cei mai dinamici și iubiți soliști din peisajul pop global. Single-ul său “Watcha Say” s-a vândut în peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume, aducându-i numeroase premii internaționale, hituri emblematice și colaborări memorabile. Cea mai recentă “performanță” a sa reprezintă statutul de creator pe platforma TikTok, fiind al patrulea cel mai urmărit om din lume!

Cel mai mare entertainer al epocii sale, Robbie Williams deține recordul mondial Guinness pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale au intrat în top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri nr. 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio nr. 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști din prezent și din toate timpurile.

Noile date anunțate de organizatori pentru Summer in the City, respectiv 18 și 19 august, le vor oferi fanilor posibilitatea de a-și păstra biletele și abonamentele achiziționate până acum! Biletul/abonamentul achiziționat pentru 3 iunie, când era programat anterior ca Robbie Williams să urce pe scena Summer in the City, va fi valabil pentru data de 19 august, iar cel din 4 iunie pentru 18 august, când Jason Derulo va aduce un show extraordinar publicului din Capitală .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare