Festivalul Vibe: programul complet pentru weekend

FESTIVAL. Programul festivalului include peste o sută de trupe, artiști și DJ de renume internațional, printre care se numără Jason Derulo, Alan Fitzpatrick, Dubfire, Sigma, Sigala, Fedde Le Grand și Traumer.

Evenimentul se va desfășura pe două scene principale – MOL Main Stage și Petőfi Main Stage. Participanții vor avea oportunitatea de a se bucura și de numeroase petreceri organizate în diverse locații, inclusiv la scena KMDSZ Black Box by Gedeon Richter, în Arena sau la Jägerland, unde se vor ține petreceri până în zori.

În plus, câștigătorii concursului de talente Epic Music Battle vor avea ocazia să performeze pe scena special amenajată în Complexul Weekend, accesul fiind gratuit pentru acest segment. Accesul general la teritoriul principal al festivalului, inclusiv la locațiile Vibe Koli și Fashion Corner, este disponibil doar cu bilet sau abonament.

Pentru confortul participanților, festivalul oferă diverse opțiuni de cazare, cum ar fi căsuțele de lemn, iurtele, corturile pre-montate. Însă, majoritatea acestora s-au epuizat, astfel că acum rămâne disponibil doar camping pass pentru cei interesați să stea la cort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare