Festivalul vinului din București: 3 zile de degustări de vinuri, gastronomie și muzică live la Muzeul Țăranului

EVENIMENT. În acest weekend, 23-25 septembrie, Muzeul Național al Țăranului Român găzduiește VIN(o) la MȚR, singurul festival de vin în aer liber din București. Organizatorii spun că evenimentul este “o sărbătoare a veseliei și a prieteniei care aduce pentru iubitorii de vinuri bune din București un aer nou, proaspăt și o abordare relaxată a conceptului de degustare a vinului”.
 
Evenimentul va avea loc în aer liber, în curtea muzeului din Bd. Kiseleff. 3 și reunește producători de vinuri din toată țara, alături de alți expozanți din domenii conexe vinului.
 
“Festivalul VIN(o) la MȚR este o modalitate simplă și directă de a pune publicul bucureștean în contact cu vinul românesc, cu cultura și filosofia acestuia, dar și de a le oferi vizitatorilor posibilitatea de a petrece câteva ore într-un cadru relaxat.”
 
Biletele la eveniment pot fi achiziționate online pe Iabilet: https://m.iabilet.ro/bilete-festivalul-de-vinuri-bucuresti-vin-o-lamtr-2022-78003/, fiind disponibile opțiuni standard și VIP. Degustarea tuturor vinurilor expuse este inclusă în prețul biletului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare