Fondatorul Binance anunță un birou în România cu suport clienți în limba română

FINANCIAR. Changpeng Zhao, fondatorul celui mai mare broker de criptomonede din lume, Binance, a vizitat recent România și a anunțat deschiderea unui birou local și a unui serviciu de asistență clienți în limba română.
 
Această mișcare face parte din planurile Binance de a se extinde în Europa de Est. Brokerul de criptomonede acoperă deja aproximativ jumătate din piața de criptomonede și are 120 de milioane de persoane din întreaga lume care îl folosesc pentru a cumpăra și a vinde criptomonede.
 
“Cred că Europa de Est este extrem de importantă”, a spus Zhao, citat de Profit.ro. “Vrem să devenim globali jucând la nivel local pe mai multe piețe”, a adăugat el. El a mai spus că inflația în curs de desfășurare a adus mai multă atenție asupra pieței cripto, dar că domeniul este încă în faza de adoptare timpurie.
 
În timpul vizitei sale la București, Zhao s-a întâlnit cu premierul României, Nicolae Ciucă, și cu Ministrul pentru digitalizare, Sebastian Burduja.
 
Binance și alți brokeri de cripto din întreaga lume au fost subiectul unor reglementări tot mai numeroase venite din partea unor instituții precum Security & Exchange Commission (SEC) din SUA.
 
Prezentate mult timp ca fiind o investiție atractivă în caz de inflație, criptomonedele s-au alăturat totuși pieței bursiere la începutul acestui an în spirala lor descendentă cauzată, în parte, de invazia Rusiei în Ucraina și de criza energetică care a urmat. După ce a atins un punct maxim de aproximativ 67.000 USD în noiembrie 2021, bitcoin, principala criptomonedă, a scăzut la aproximativ 19.500 USD în prezent. Cu toate acestea, cripto-optimiștii cred că piața își poate reveni și poate merge mai departe spre o adopție mai largă.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare