FINAL FERICIT – O femeie a născut un băiețel, asistată de echipajul SMURD de la combinatul Azomureș

0
188

NAȘTERE – SMURD. O femeie însărcinată în 37 de săptămâni a născut un băiețel, asistată de echipajul SMURD de la combinatul Azomureș, paramedici specializați în intervenții de prim-ajutor și alertați prin serviciul de urgență 112. Cei patru paramedici sunt: plutonier major Țiboc Adrian, plutonier major Craioveanu Robert și plutonier Lovasz Zoltan de la ISU Mureș și plutonier Lefter Anda de la ISU Timiș (aceasta se afla la un curs organizat la Centrul de Formare al ISU Mureș).

 

Tânăra se afla la prima naștere și acuza dureri foarte mari, fiind în travaliu. Paramedicii au demarat imediat pregătirile necesare nașterii și după aproximativ 20 de minute femeia a dat naștere unui băiețel. Paramedicii au acordat asistență atât mamei, cât și copilului, până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanță Județean, care a preluat mama și bebelușul și i-a transportat la Spitalul Clinic Județean Mureș pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ