FINANȚARE 2020 – Autoritatea publică asigură din bugetul orașului Luduș două treimi din bugetul clubului sportiv Mureșul Luduș

0
247

BUGET. ACS Mureșul Luduș va fi finanțat în 2020 cu suma de 135.000 de lei din bugetul orașului mureșean, conform unui proiect de hotărâre care are deja aviz pozitiv și care va fi aprobat în această lună de forul deliberativ al orașului Luduș (Consiliul Local).

 

Asociația Clubul Sportiv Mureșul Luduș are în componență secții de tenis de masă, baschet, handbal și fotbal (echipele activează în ligile a IV-a și a V-a, ultimele din sistemul competițional al FRF, aferente sportului județean), respectiv 252 de sportivi legitimați la toate grupele de vârstă.

 

Conform bugetului asociației sportive din Luduș, bugetul necesar estimat în 2020 este de 203.280 de lei, iar subvenția solicitată din bugetul orașului este de 66,41% – restul banilor sunt acoperiți din sponsorizările a patru firme locale.

 

Din acești bani, ACS Mureșul Luduș (manageriat de antrenorul Ioan Orosfoian) va participa la campionatul național de juniori la tenis de masă, campionatele școlare de baschet și handbal și campionatele județene de fotbal (juniori și seniori) din Liga IV și Liga V.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ