FINANȚARE 2020 – Autoritatea publică asigură din bugetul orașului Luduș două treimi din bugetul clubului sportiv Mureșul Luduș

BUGET. ACS Mureșul Luduș va fi finanțat în 2020 cu suma de 135.000 de lei din bugetul orașului mureșean, conform unui proiect de hotărâre care are deja aviz pozitiv și care va fi aprobat în această lună de forul deliberativ al orașului Luduș (Consiliul Local).

 

Asociația Clubul Sportiv Mureșul Luduș are în componență secții de tenis de masă, baschet, handbal și fotbal (echipele activează în ligile a IV-a și a V-a, ultimele din sistemul competițional al FRF, aferente sportului județean), respectiv 252 de sportivi legitimați la toate grupele de vârstă.

 

Conform bugetului asociației sportive din Luduș, bugetul necesar estimat în 2020 este de 203.280 de lei, iar subvenția solicitată din bugetul orașului este de 66,41% – restul banilor sunt acoperiți din sponsorizările a patru firme locale.

 

Din acești bani, ACS Mureșul Luduș (manageriat de antrenorul Ioan Orosfoian) va participa la campionatul național de juniori la tenis de masă, campionatele școlare de baschet și handbal și campionatele județene de fotbal (juniori și seniori) din Liga IV și Liga V.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare