Foști campioni mondiali la gimnastică lansează proiectul “SHOWUP” pentru spectacole de entertainment

PROIECT. Florin Neby și Alexandru Andrieș, doi foști campioni mondiali la gimnastică din România, au demarat un proiect numit “SHOWUP”, cu scopul de a aduce strălucirea Broadway-ului pe scenele din România. Acest proiect inovator îmbină momente artistice de acrobație, circ, dans, muzică, artă și inteligență artificială. Neby și Andrieș doresc să ofere experiențe interactive pentru o gamă largă de evenimente, de la cele private și corporate la producții publicitare și filme.

Spectacolele SHOWUP sunt create pentru a oferi publicului momente intense, pline de culoare și adrenalină. Acestea includ acrobație, echilibristică, dans profesionist, jonglerie, magie și pole acrobat, toate integrate într-un spectacol bine pregătit.

Suntem încântați să anunțăm lansarea companiei SHOWUP, o inițiativă creativă care va redefini standardele industriei artistice în România. Cu pasiunea noastră pentru sport, artă și inovație, ne propunem să aducem oamenilor experiențe de neuitat și să contribuim la diversificarea și îmbogățirea peisajului cultural local. Suntem încrezători că, până la finalul acestui an, vom atinge o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro, cu o rată de profitabilitate de 50%, și să demonstrăm astfel, viabilitatea și potențialul proiectului nostru în acest domeniu dinamic.”, a declarat Florin Neby, cofondatorul SHOWUP.

Proiectul SHOWUP a adunat o echipă de peste 25 de profesioniști din domeniul sportului și artei, oferind spectacole personalizate și adaptabile la orice tip de eveniment. De asemenea, compania dispune de un departament creativ care dezvoltă concepte noi și povești unice pentru fiecare eveniment.

Ne dorim ca începând cu anul următor să facem primii pași în cadrul evenimentelor desfășurate și în afara României, și să aducem astfel creativitatea și spectacolul și pe piețe internaționale. În plus, pe termen mediu, în următorii 3 ani, ne propunem să redefinim conceptul de spectacol prin combinarea inteligenței artificiale cu talentele excepționale ale artiștilor și acrobților noștri. Acest demers reprezintă o etapă importantă în evoluția noastră și în oferirea unei noi perspective asupra performanțelor artistice. Suntem profund recunoscători comunității noastre pentru spijin, precum și pentru colaborarea cu partenerii noștri.”, a declarat Alexandru Andrieș, cofondatorul SHOWUP.

Florin Neby și Alexandru Andrieș, care au făcut parte din distribuția spectacolului “AEROS” și au susținut spectacole pe Broadway, își propun ca SHOWUP să devină unul dintre cele mai cunoscute proiecte de artă, acrobație și sport de performanță din România, inclusiv să aibă spectacole în afara granițelor țării.

Potrivit unui studiu din 2019, românii continuă să își petreacă timpul liber la evenimente sportive și concerte, demonstrând interesul în creștere pentru aceste tipuri de experiențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare