FOTBAL AMERICAN – Mureș Monsters pierde pe Bega al treilea meci consecutiv din campionatul național

0
157
Foto: firstdown.ro

CAMPIONAT. Formația de fotbal american Mureș Monsters a pierdut, în cea de-a treia etapă a campionatului național, meciul din deplasarea la liderul Timişoara 89’ers cu scorul de 7-35, formația mureșeană având un lot redus numeric (doar 22 de jucători au făcut parte din lotul deplasat pe Bega).

 

Pentru formația mureșeană singurul touchdown a fost punctat de Szász Szilárd, pe finalul meciului, din pasa lui Szőlősi Hunor, jucătorul lui Monsters fiind găsit liber în end zone-ul advers. Următorul meci al echipei Mureș Monster (din etapa a patra a campionatului național), care a pierdut totate cele trei meciuri disputate până acum (primele două, cu  Cluj Crusaders și Bucharest Warriors), va avea loc pe teren propriu cu formația Bucharest Rebels.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ