FOTBAL AMERICAN – Mureș Monsters pierde pe Bega al treilea meci consecutiv din campionatul național

0
83
Foto: firstdown.ro

CAMPIONAT. Formația de fotbal american Mureș Monsters a pierdut, în cea de-a treia etapă a campionatului național, meciul din deplasarea la liderul Timişoara 89’ers cu scorul de 7-35, formația mureșeană având un lot redus numeric (doar 22 de jucători au făcut parte din lotul deplasat pe Bega).

 

Pentru formația mureșeană singurul touchdown a fost punctat de Szász Szilárd, pe finalul meciului, din pasa lui Szőlősi Hunor, jucătorul lui Monsters fiind găsit liber în end zone-ul advers. Următorul meci al echipei Mureș Monster (din etapa a patra a campionatului național), care a pierdut totate cele trei meciuri disputate până acum (primele două, cu  Cluj Crusaders și Bucharest Warriors), va avea loc pe teren propriu cu formația Bucharest Rebels.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here