FOTBAL AMERICAN – Mureșenii, învinși categoric pe teren propriu de timișoreni

0
173
Foto: firstdown.ro

CAMPIONAT. În etapa a 3-a a Campionatului Național de Fotbal American 2019, echipa Mureș Monsters a întâlnit, pe teren propriu, mai experimentata formație Timișoara 89ers. Partida, îmbibată de numeroase reprize de ploaie, s-a încheiat cu scorul 6-40 (pe sferturi: 0-14, 6-12, 0-0, 0-14).

 

Pentru Mureș Monster, singurele puncte au fost realizate de Hunor Szőlősi, din pasa quarterback-ului Szász Szilárd. Pentru echipa bănățeană au punctat (prin touchdown sau transformări) Denis Caragia, Kevin Turner II, Charles Babb, Paul Fericean, Remus Baizath și Jeron Jones.

 

În etapa a IV-a, Mureș Monster nu joacă, având pauză competițională (timișorenii îi întâlnesc pe teren propriu, în derby-ul orgoliilor locale, pe Reșița Locomotives).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ