FOTBAL AMERICAN – Mureșenii, învinși categoric pe teren propriu de timișoreni

0
85
Foto: firstdown.ro

CAMPIONAT. În etapa a 3-a a Campionatului Național de Fotbal American 2019, echipa Mureș Monsters a întâlnit, pe teren propriu, mai experimentata formație Timișoara 89ers. Partida, îmbibată de numeroase reprize de ploaie, s-a încheiat cu scorul 6-40 (pe sferturi: 0-14, 6-12, 0-0, 0-14).

 

Pentru Mureș Monster, singurele puncte au fost realizate de Hunor Szőlősi, din pasa quarterback-ului Szász Szilárd. Pentru echipa bănățeană au punctat (prin touchdown sau transformări) Denis Caragia, Kevin Turner II, Charles Babb, Paul Fericean, Remus Baizath și Jeron Jones.

 

În etapa a IV-a, Mureș Monster nu joacă, având pauză competițională (timișorenii îi întâlnesc pe teren propriu, în derby-ul orgoliilor locale, pe Reșița Locomotives).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here