Foto: Pál Árpád – Székelyudvarhelyi FC

FOTBAL – Avântul Reghin câștigă cu scor de neprezentare, în deplasare, în primul meci al returului

LIGA III. Avântul Reghin a câștigat cu 3-0 primul meci al returului, disputat în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, toate golurile fiind marcate în repriza a doua – de subliniat însă faptul că la 0-0, AFC Odorheiu Secuiesc a ratat un penalty, parat de portarul Claudiu Bucin (unul dintre remarcații partidei).

 

Cele trei goluri ale reghinenilor le-au înscris Sergiu Chirilă (min. 66) și Adrian Murar (minutele 77 – din penalty – și 84). Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu următorul 11: Bucin – Suciu, Moldovan, Merdariu, Truță, P. Luca, Chirilă, Stavilă, Covaciu, L. Moldovan, Murar.

 

În acest moment (cu amendamentul că s-au disputat doar 3 din cele 8 partide ale seriei a 5-a, iar Unirea Alba Iulia a declarat forfait și e posibil să se retragă din campionat), Avântul se clasează pe locul 6 cu 22 de puncte. Etapa următoare, a 17-a a ediției 2019-2020, programată în 14 martie, Avântul Reghin joacă primul meci din retur pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj, care astăzi a remizat acasă, 2-2 (0-2), cu Unu Fotbal Club Gloria.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare