FOTBAL – Avântul Reghin câștigă cu scor de neprezentare, în deplasare, în primul meci al returului

0
420
Foto: Pál Árpád - Székelyudvarhelyi FC

LIGA III. Avântul Reghin a câștigat cu 3-0 primul meci al returului, disputat în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, toate golurile fiind marcate în repriza a doua – de subliniat însă faptul că la 0-0, AFC Odorheiu Secuiesc a ratat un penalty, parat de portarul Claudiu Bucin (unul dintre remarcații partidei).

 

Cele trei goluri ale reghinenilor le-au înscris Sergiu Chirilă (min. 66) și Adrian Murar (minutele 77 – din penalty – și 84). Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu următorul 11: Bucin – Suciu, Moldovan, Merdariu, Truță, P. Luca, Chirilă, Stavilă, Covaciu, L. Moldovan, Murar.

 

În acest moment (cu amendamentul că s-au disputat doar 3 din cele 8 partide ale seriei a 5-a, iar Unirea Alba Iulia a declarat forfait și e posibil să se retragă din campionat), Avântul se clasează pe locul 6 cu 22 de puncte. Etapa următoare, a 17-a a ediției 2019-2020, programată în 14 martie, Avântul Reghin joacă primul meci din retur pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj, care astăzi a remizat acasă, 2-2 (0-2), cu Unu Fotbal Club Gloria.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here