FOTBAL – Avântul Reghin continuă parcursul în Cupa României după o victorie categorică

0
710

COMPETIȚIE. În primul tur al fazei naționale din Cupa României ediția 2018-2019 s-a calificat trei echipe mureșene, însă doar una, Avântul Reghin, s-a calificat în turul următor – Mureșul Rușii-Munți și CS Iernut au fost eliminate din competiție.

 

În primul meci din cele 34 care au decis participantele în turul II s-au întâlnit două echipe mureșene, ACS Mureșul Rușii-Munți și Avântul Reghin. Meciul, disputat pe terenul din comuna Rușii-Munți, s-a încheiat cu un scor categoric, 5-1 (1-1), în favoarea echipei de Liga a III-a. Pentru Avântul Reghin au înscris Murar (2), Truță și Feketics – plus un autogol -, pentru echipa învinșilor, care activează în Liga a IV-a, golul de onoare a fost marcat de Florin Suciu.

 

Cel de-a doilea meci al primului tur al Cupei României în care a fost angrenată o echipă mureșeană s-a disputat la Turda (jud. Cluj), între două echipe de Liga a III-a: ACS Sticla Arieșul Turda și CS Iernut. Gazdele s-au impus cu 4-2 (1-0), după ce au condus cu un categoric scor de 4-0, calificându-se în turul II. Pentru turdeni au înscris Adrian David, Florin Dan (2) și Marius Ionescu, iar pentru echipa mureșeană, Chețan și Ungur, ambele goluri fiind înscrise pe finalul meciului.

 

Faza a doua a Cupei României este programată în 15 august.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ