FOTBAL – Avântul Reghin continuă parcursul în Cupa României după o victorie categorică

COMPETIȚIE. În primul tur al fazei naționale din Cupa României ediția 2018-2019 s-a calificat trei echipe mureșene, însă doar una, Avântul Reghin, s-a calificat în turul următor – Mureșul Rușii-Munți și CS Iernut au fost eliminate din competiție.

 

În primul meci din cele 34 care au decis participantele în turul II s-au întâlnit două echipe mureșene, ACS Mureșul Rușii-Munți și Avântul Reghin. Meciul, disputat pe terenul din comuna Rușii-Munți, s-a încheiat cu un scor categoric, 5-1 (1-1), în favoarea echipei de Liga a III-a. Pentru Avântul Reghin au înscris Murar (2), Truță și Feketics – plus un autogol -, pentru echipa învinșilor, care activează în Liga a IV-a, golul de onoare a fost marcat de Florin Suciu.

 

Cel de-a doilea meci al primului tur al Cupei României în care a fost angrenată o echipă mureșeană s-a disputat la Turda (jud. Cluj), între două echipe de Liga a III-a: ACS Sticla Arieșul Turda și CS Iernut. Gazdele s-au impus cu 4-2 (1-0), după ce au condus cu un categoric scor de 4-0, calificându-se în turul II. Pentru turdeni au înscris Adrian David, Florin Dan (2) și Marius Ionescu, iar pentru echipa mureșeană, Chețan și Ungur, ambele goluri fiind înscrise pe finalul meciului.

 

Faza a doua a Cupei României este programată în 15 august.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare