FOTBAL – Avântul Reghin continuă parcursul în Cupa României după o victorie categorică

0
652

COMPETIȚIE. În primul tur al fazei naționale din Cupa României ediția 2018-2019 s-a calificat trei echipe mureșene, însă doar una, Avântul Reghin, s-a calificat în turul următor – Mureșul Rușii-Munți și CS Iernut au fost eliminate din competiție.

 

În primul meci din cele 34 care au decis participantele în turul II s-au întâlnit două echipe mureșene, ACS Mureșul Rușii-Munți și Avântul Reghin. Meciul, disputat pe terenul din comuna Rușii-Munți, s-a încheiat cu un scor categoric, 5-1 (1-1), în favoarea echipei de Liga a III-a. Pentru Avântul Reghin au înscris Murar (2), Truță și Feketics – plus un autogol -, pentru echipa învinșilor, care activează în Liga a IV-a, golul de onoare a fost marcat de Florin Suciu.

 

Cel de-a doilea meci al primului tur al Cupei României în care a fost angrenată o echipă mureșeană s-a disputat la Turda (jud. Cluj), între două echipe de Liga a III-a: ACS Sticla Arieșul Turda și CS Iernut. Gazdele s-au impus cu 4-2 (1-0), după ce au condus cu un categoric scor de 4-0, calificându-se în turul II. Pentru turdeni au înscris Adrian David, Florin Dan (2) și Marius Ionescu, iar pentru echipa mureșeană, Chețan și Ungur, ambele goluri fiind înscrise pe finalul meciului.

 

Faza a doua a Cupei României este programată în 15 august.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here