FESTIVAL – SIMFEST, în Cetatea medievală și la Cinema Arta din Tîrgu Mureș

0
101

EVENIMENT. Selecția oficială a Festivalului Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți SIMFEST s-a încheiat, juriul decizând prezentarea în cadrul evenimentului a 85 de producții realizate de televiziuni locale și naționale, producători independenți sau case de producție din 14 țări.

 

Toate producțiile selectate vor fi proiectate pentru public, cu acces gratuit, în perioada 28 august – 1 septembrie, în Cetatea medievală din Tîrgu Mureș, iar producțiile premiate vor fi proiectate duminică, 2 septembrie, la Cinema Arta, între orele 10-15.

 

Cele mai numeroase prezențe sunt înregistrate la secțiunile Documentar (24) și Reportaj (16), dar sunt înregistrate și elemente inedite, precum producțiile de la secțiunea Mijloace neconvenționale și un eveniment multimedia prezentat live în timpul festivalului.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ