Foto: Barabás Ákos - szekelyhon.ro
Foto: Barabás Ákos – szekelyhon.ro

FOTBAL – Avântul Reghin debutează în noua ediție a Ligii a III-a cu o remiză acasă

Foto: Barabás Ákos - szekelyhon.ro

LIGA A III-A. Avântul Reghin, singura formație din județul Mureș participantă în ediția 2019 a Ligii a III-a, în seria a V-a (județul nu are reprezentate în Liga Națională sau Liga a II-a), a încheiat primul meci din acest sezon competițional cu o remiză, 1-1, acasă, pe Stadionul Municipal, cu AFC Odorheiu Secuiesc.

 

Meciul a debutat prost pentru reghineni, aceștia fiind conduși încă din minutul 3 al partidei, în urma golului înscris de mijlocașul Alexandru Taciuc. Deși reghinenii au egalat în minutul 35, prin atacantul Vlad Bujor, repriza a doua nu a mai consemnat nicio modificare a tabelei de scor, așa că meciul s-a încheiat la egalitate: 1-1.

 

Un rezultat nesperat pentru echipa harghiteană, dar antrenorul acestora, Mészáros Alpár, a susținut la  final că echipa sa merita să câștige, raportat la numărul ocaziilor de gol („A fost un început bun pentru noi, echipa a respectat tactica stabilită și băieții merită felicitări pentru că au făcut o impresie bună în primul meci”).

 

Marți, 27 august 2019, de la ora 17.30, are loc următorul meci al echipei Avântul Reghin, în Cupa României, împotriva celor de echipei de Liga a IV-a Unirea Ungheni.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare