FOTBAL – Avântul Reghin debutează în noua ediție a Ligii a III-a cu o remiză acasă

0
236
Foto: Barabás Ákos - szekelyhon.ro
Foto: Barabás Ákos - szekelyhon.ro

LIGA A III-A. Avântul Reghin, singura formație din județul Mureș participantă în ediția 2019 a Ligii a III-a, în seria a V-a (județul nu are reprezentate în Liga Națională sau Liga a II-a), a încheiat primul meci din acest sezon competițional cu o remiză, 1-1, acasă, pe Stadionul Municipal, cu AFC Odorheiu Secuiesc.

 

Meciul a debutat prost pentru reghineni, aceștia fiind conduși încă din minutul 3 al partidei, în urma golului înscris de mijlocașul Alexandru Taciuc. Deși reghinenii au egalat în minutul 35, prin atacantul Vlad Bujor, repriza a doua nu a mai consemnat nicio modificare a tabelei de scor, așa că meciul s-a încheiat la egalitate: 1-1.

 

Un rezultat nesperat pentru echipa harghiteană, dar antrenorul acestora, Mészáros Alpár, a susținut la  final că echipa sa merita să câștige, raportat la numărul ocaziilor de gol („A fost un început bun pentru noi, echipa a respectat tactica stabilită și băieții merită felicitări pentru că au făcut o impresie bună în primul meci”).

 

Marți, 27 august 2019, de la ora 17.30, are loc următorul meci al echipei Avântul Reghin, în Cupa României, împotriva celor de echipei de Liga a IV-a Unirea Ungheni.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here