UPDATE – Avântul Reghin, egal la Dej, MSE egal cu fostul lider al seriei, Csikszereda, Iernut câștigă acasă

0
88

LIGA III. Cele trei echipe mureșene care activează în campionatul Ligii a III-a, seria a V-a, au încheiat astăzi, 19 octombrie, meciurile celei de-a IX-a etape. MSE Tîrgu Mureș a întâlnit pe teren propriu liderul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, reușind un rezultat pozitiv (0-0), care îi aduce un punct aparent nesperat, cel puțin ținând cont de poziția din clasament a celor două echipe.

 

Și cealaltă echipă din județ care a jucat astăzi, Avântul Reghin, a încheiat nedecis, 1-1, în meciul susținut în deplasare la Unirea Dej. Dejenii au deschis scorul în minutul 31, printr-un șut de la 35 de metri al lui Blaj, iar reghinenii au egalat la începutul reprizei a doua (minutul 58) prin Murar, care a înscris din poziție centrală în urma devierii unei lovituri libere.

 

CS Iernut a jucat sâmbătă, acasă, cu Unirea Tășnad, meci în care a câștigat categoric, cu 6-2 (3-1), prin golurile marcate de  Fekete (două), Szilagy, Adrian Pop (52), Pastor și Cheţan.

 

Iată rezultatele etapei și marcatorii:

 

MSE Târgu Mureş – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc: 0-0

Unirea Dej – Avântul Reghin: 1-1 – Florin Blaj (31) / Adrian Murar (58)

ACS Unu Fotbal Gloria – Sticla Arieşul Turda: 1-2 – Sebastian Rus (5) / Valentin Lemnaru (66), Răzvan Ititesc (90+4)

AFC Odorheiu Secuiesc – Olimpic Cetate Râşnov: 0-1 – Nicolae Mariean (87)

CFR Cluj 2 – AFC Hărman: 2-1 – Adrian Pop (34), George Ganea (79) / Ovidiu Covaciu (74)

Minaur Baia Mare – Sănătatea Cluj: 2-1 – Mihai Roşca (16 – pen.), Cătălin Tutuţa (41) / Adrian Lupu (90+2)

ACS Fotbal Comuna Recea – Gaz Metan Mediaş 2: 3-0 – Daniel Mih (15), Sergiu Ciocan (26), Viorel Chinde (35)

CS Iernut – Unirea Tăşnad: 6-2 – Istvan Fekete (10, 38), Arnold Szilagy (12), Adrian Pop (52), Marius Pastor (67), Ionuţ Cheţan (90+4) / David Vincze (33), Angelo Cocian (77).

 

În urma acestor rezultate, în clasamentul seriei pe primele două locuri, la egalitate de puncte (21), sunt echipele maramureșene Comuna Recea și Minaur Baia Mare, urmate la două puncte distanță de fostul lider Csikszereda Miercurea Ciuc. Echipele mureșene se clasează pe locurile 8 (Avântul Reghin – 13 puncte), 14 (MSE Tîrgu Mureș – 7 puncte) și 15 (Iernut – 6 puncte).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ