FOTBAL – Sâmbătă, un nou meci de Liga 1 pe stadionul din Tîrgu Mureș

0
101

LIGA 1. Sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 16, pe stadionul Trans-Sil din Tîrgu Mureș, fanii mureșeni ai fotbalului au ocazia de a vedea din nou un meci de Liga 1, cel de-al șaptelea din actualul sezon.

 

Deși nu mai au echipe de fotbal decât de la cel de-al treilea eșalon fotbalistic în jos, mureșenii au posibilitatea, iată, de a urmări meciuri de primă ligă prin prisma faptului că echipa FC Hermannstadt a decis să-și dipute meciurile de acasă pe stadionul din Tîrgu Mureș, stadionul ”Municipal” din Sibiu fiind în reabilitare, iar lucrările sunt întârziate, deși prima etapă a acestora trebuia finalizată în 14 octombrie (termenul de execuție a lucrărilor, efectuate de asocierea SC Construcții SA & SC Arhimus SRL, a fost prelungit, conform oficialilor din Primăria Sibiu).

 

În cele șase partide disputate până acum pe stadionul din Tîrgu Mureș, echipa sibiană a câștigat două meciuri, a terminat la egalitate unul și a pierdut trei – Sepsi OSK (1-0), Dunărea Călărași (1-1), FC Voluntari (4-0), Gaz Metan Mediaș (0-1), CFR Cluj (0-1), FCSB (1-3).

 

Partida dintre FC Hermannstadt (care vine la Tîrgu Mureș cu noul antrenor, Vasile Miriuță) și Astra Giurgiu contează pentru etapa a XII-a a Ligii 1, iar înaintea acestei întâlniri echipa sibiană ocupă locul 13, cu 8 puncte, în vreme ce Astra este pe 5, cu 17 puncte.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here