FOTBAL – Sâmbătă, un nou meci de Liga 1 pe stadionul din Tîrgu Mureș

LIGA 1. Sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 16, pe stadionul Trans-Sil din Tîrgu Mureș, fanii mureșeni ai fotbalului au ocazia de a vedea din nou un meci de Liga 1, cel de-al șaptelea din actualul sezon.

 

Deși nu mai au echipe de fotbal decât de la cel de-al treilea eșalon fotbalistic în jos, mureșenii au posibilitatea, iată, de a urmări meciuri de primă ligă prin prisma faptului că echipa FC Hermannstadt a decis să-și dipute meciurile de acasă pe stadionul din Tîrgu Mureș, stadionul ”Municipal” din Sibiu fiind în reabilitare, iar lucrările sunt întârziate, deși prima etapă a acestora trebuia finalizată în 14 octombrie (termenul de execuție a lucrărilor, efectuate de asocierea SC Construcții SA & SC Arhimus SRL, a fost prelungit, conform oficialilor din Primăria Sibiu).

 

În cele șase partide disputate până acum pe stadionul din Tîrgu Mureș, echipa sibiană a câștigat două meciuri, a terminat la egalitate unul și a pierdut trei – Sepsi OSK (1-0), Dunărea Călărași (1-1), FC Voluntari (4-0), Gaz Metan Mediaș (0-1), CFR Cluj (0-1), FCSB (1-3).

 

Partida dintre FC Hermannstadt (care vine la Tîrgu Mureș cu noul antrenor, Vasile Miriuță) și Astra Giurgiu contează pentru etapa a XII-a a Ligii 1, iar înaintea acestei întâlniri echipa sibiană ocupă locul 13, cu 8 puncte, în vreme ce Astra este pe 5, cu 17 puncte.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare