CALIFICARE LIGA 3 – CSM Târgu Mureș, 6-0 cu Sportul Petrești în primul meci de baraj

0
431
Foto: Ziarul „Unirea”

BARAJ. CSM Tg. Mureș a spulberat sâmbătă, 15 iunie, Sportul Petrești în meciul tur al barajului pentru accederea în Liga a 3-a. Scorul final 6-0 (4-0) pentru campioana județeană a Ligii a 4-a din Mureș scutește de orice comentariu și orice discuție privind echipa care va promova în ediția 2019-2020 în cea de-a treia ligă valorică (un fel de Divizia C de pe vremuri).

 

Golurile târgumureșenilor (echipă susținută din banii orașului de Primăria Târgu Mureș) au fost înscrise de Astafei (min. 4), Petra (min. 22), Ferfelea (min. 28 și min. 29), Bocicor (min. 68) și Candrea (min. 71). Scor de tenis de câmp, pe un teren Trans-Sil udat la pauză de o ploaie torențială care a luat locul caniculei (32 de grade Celsius) și a gonit o parte din cei aproximativ 900 de spectatori prezenți la meciul arbitrat la centru de clujeanul M. Chioran.

 

Sportul Petrești (echipă finanțată exclusiv din bani privați – a avut un buget de 130.000 de lei în această ediție de campionat și unele dificultăți financiare în pauza competițională din iarnă, când trei dintre cei mai buni jucători s-au transferat) a ratat promovarea în Liga a 3-a, după acest meci în care au întâlnit o echipă evident mai puternică, primul lor șut mai periculos înregistrându-se în minutul 77, când deja târgumureșenii opriseră motoarele (era 6-0).

 

CSM Târgu Mureș: Husar – Murar, Candrea, Birtalan, Calliani (76. Iușan) – Ința (56. Bocicor), Iliescu, Petra (73. Demian), Chirlejan (83. Laszlo) – Astafei (cpt.), Ferfelea. Antrenor Carol Secheș.

 

Sportul Petrești: Lepădat – Olteanu, Cutean, Ștefan, Stancu (46. Ignat) – Ludwig (46. Gavriluță), Cristea – Ianc (cpt.) (69. Mărginean), Buligă (46. Afrapt), Lăcătuș – Bălaș. Antrenor Doru Oancea.

 

Cartonașe galbene: Astafei (48), Chirlejan (58), Bocicor (88) / Ludwig (38).

 

Returul se dispută pe terenul celor din Petrești, în în 22 iunie, de la ora 17.30.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ