FOTBAL – Dintre echipele mureșene, doar Unirea Ungheni a trecut de faza I a Cupei României, după ce a spulberat cu 12-2 retrogradata MSE Târgu Mureș

0
358

CUPA ROMÂNIEI. Singura echipă din județul Mureș care a depășit prima fază națională a Cupei României 2019-2020, din cele trei intrate în competiție, este echipa de Liga a IV-a CS Unirea Ungheni 2018 (antrenată de Eduard Bota). La această fază a competiției (38 de meciuri) au participat echipele calificate la faza pe județe (42 de echipe) şi 34 din Liga 3.

 

Unirea Ungheni a învins, cu cel mai mare scor al etapei, 12-2 (!), fosta echipă de Liga a III-a ACS MSE Târgu Mureş. Cealaltă echipă mureșeană intrată în competiție, tot o retrogradată din Liga a III-a, CS Iernut, a fost învinsă, previzibil, cu 4-2 (1-2), de CS Floreşti (campioana Ligii a IV-a din județul Cluj), meciul disputându-se pe terenul echipei clujene – pentru iernuțeni au înscris Andrei Gliz și Arnold Szilagyi. Echipa din Iernut a început meciul în 10, pentru că unul dintre jucători (Tâmpla) s-a deplasat la meci în… Cluj-Napoca.

 

În cele 30 de meciuri din faza a II-a a competiţiei, care se va desfăşura pe 14 august, vor participa cele 38 calificate din faza I naţională (din Mureș, Unirea Ungheni) şi altele 22 din Liga a III-a (din Mureș, Avântul Reghin și CSM Târgu Mureș). Partidele se dispută într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar, după caz, la executarea loviturilor de la 11 metri.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ