FOTBAL – Echipa mureșeană Unirea Ungheni, victorie dramatică și calificare în turul III al Cupei României

CUPA ROMÂNIEI. Echipa mureșeană de Liga a IV-a Unirea Ungheni s-a calificat în turul III al Cupei României în urma unei victorii obținute în prelungirile partidei cu harghitenii de la AFC Odorheiu Secuiesc, echipă care evoluează în Liga a III-a.

 

Meciul, disputat pe Stadionul Orășenesc din Ungheni, s-a încheiat cu scorul 2-1 (0-0), ambele goluri ale mureșenilor fiind înscrise de Ignat în minutele 52 și 90+5, pentru harghiteni înscriind Lehel Solymosy tot în minutele de prelungire (90+2), un gol egalizator al celui intrat în repriza a doua, care părea că va duce partida în prelungiri.

 

La finalul jocului, antrenorul principal al harghitenilor, Alpár Mészáros (5 4de ani, fost jucător la U. Cluj, Dinamo București, Volán, Rot Weiss Waldorf și Flensburg 08), a declarat că jucătorii săi au fost obosiți după partidele de pregătire a campionatului, pierzând foarte repede posesia, și că au întâlnit o echipă bună care s-a aflat mereu în poziții mai bune.

 

Unirea Ungheni s-a calificat în faza a III-a a Cupei României, etapă în care se dispută 27 de meciuri între cele 30 de echipe calificate din faza a II-a, 13 echipe din Liga a III-a şi 11 echipe din Liga a II-a. Meciurile fazei a III-a a competiției se dispută în 28 august 2019.

 

Astăzi, de la ora 17.30, o altă echipă mureșeană are șansa de a se califica în etapa a III-a a Cupei României, Avântul Reghin întâlnind în deplasare, de la ora 17.30, ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare