FOTBAL – Începe faza națională a Cupei României: trei echipe din Mureș, joacă în faza I

0
119

CUPA ROMÂNIEI. Trei echipe mureșene de Liga a IV-a joacă în faza I națională a Cupei României, miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30: CS Unirea Ungheni 2018 (câștigătoarea fazei județene a competiției, învingând în finală, cu 6-0, pe AS Atletic Târgu Mureș), CS Iernut și ACS MSE Târgu Mureş (ultimele două retrogradate din Liga a III-a).

 

CS Iernut va juca în deplasare, pe terenul echipei de Liga a IV-a CS Florești, iar Unirea Ungheni 2018 (noua echipă finanțată de administrația publică din orașul mureșean) întâlnește, pe teren propriu, retrogradata în Liga a IV-a MSE Târgu Mureș.

 

Conform organizatorului competiției, Federația Română de Fotbal, în faza I națională evoluează cele 42 de echipe câștigătoare ale fazelor județene ale Cupei și 34 de echipe care au jucat în precedenta ediție a Ligii a III-a.

 

Meciurile se joacă într-o singură manșă. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa prelungiri, iar dacă egalitatea persistă, învingătoarea se decide după lovituri de la 11 metri.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here