FOTBAL – Începe faza națională a Cupei României: trei echipe din Mureș, joacă în faza I

0
166

CUPA ROMÂNIEI. Trei echipe mureșene de Liga a IV-a joacă în faza I națională a Cupei României, miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30: CS Unirea Ungheni 2018 (câștigătoarea fazei județene a competiției, învingând în finală, cu 6-0, pe AS Atletic Târgu Mureș), CS Iernut și ACS MSE Târgu Mureş (ultimele două retrogradate din Liga a III-a).

 

CS Iernut va juca în deplasare, pe terenul echipei de Liga a IV-a CS Florești, iar Unirea Ungheni 2018 (noua echipă finanțată de administrația publică din orașul mureșean) întâlnește, pe teren propriu, retrogradata în Liga a IV-a MSE Târgu Mureș.

 

Conform organizatorului competiției, Federația Română de Fotbal, în faza I națională evoluează cele 42 de echipe câștigătoare ale fazelor județene ale Cupei și 34 de echipe care au jucat în precedenta ediție a Ligii a III-a.

 

Meciurile se joacă într-o singură manșă. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa prelungiri, iar dacă egalitatea persistă, învingătoarea se decide după lovituri de la 11 metri.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ