FOTBAL – Parcurs „italian” al echipei Avântul Reghin: al șaselea egal din 10 partide

0
114

LIGA A III-A.  Avântul Reghin a încheiat din nou la egalitate un meci de campionat. Este pentru a șasea oară în 10 etape când singura echipă mureșeană prezentă în Liga a III-a obține o remiză, de această dată pe teren propriu, fiind (împreună cu nou-promovata Viitorul Șelimbăr) echipa care a obținut cele mai multe rezultate de egalitate din serie.

 

În cea de-a 10-a etapă a Seriei a 5-a, reghinenii nu au reușit să treacă de Sticla Arieşul Turda, scorul final fiind 1-1 (0-0). Debutul meciului a fost perfect pentru oaspeți, care au obținut o lovitură de la 11 metri chiar în minutul 5, ratată însă de Paleoca. Elevii lui Constantin Olariu și-au creat numeroase ocazii la poarta lui Bucin, însă cea mai mare le-a aparținut reghinenilor (șutului lui Murar din minutul 11 i s-a “opus” bara), așa că s-a intrat la vestiare cu scorul înscris pe tabelă încă de la începutul partidei: 0-0.

 

Antrenorul Răzvan Dan a efectuat două schimbări la pauză și Avântul a început mai bine repriza secundă, reușit să deschidă scorul prin Vlad Bujor în minutul 63. Spre finalul partidei, după o centrare “bâlbâită” în careul Avântului (reghinenii au reclamat un fault la portar), fundașul Florin Cordoş a egalat (în minutul 86), iar turdenii pleacă cu 1 punct din Reghin (este cel de-al patrulea rezultat de egalitate al echipei oaspete, toate obținute în ultimele patru deplasări: la Odorhei, Alba Iulia, Şelimbăr și acum la Reghin).

 

Antrenorul Răzvan Dan a folosit următoarea echipă: Bucin – Crișan, S. Chirilă (Horvath ’90), Merdariu, Ința, A. Luca (Potor ’46), L. Moldovan (Pop ’46), Truță, Covaciu, Bujor, Murar.

 

Înaintea disputării ultimelor trei meciuri din etapă, CSM Avântul Reghin se situează pe locul 9, cu 12 puncte (adunate din 2 victorii, 6 egaluri și 2 înfrângeri), iar etapa viitoare are o misiune extrem de dificilă: joacă în 2 noiembrie, în deplasare, la ACS Fotbal Comuna Recea (echipă care poate deveni lidera seriei după această etapă).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ