FOTBAL – Prima înfrângere pentru Avântul Reghin în actuala ediție de campionat

LIGA A III-A. În cea de-a IV-a etapă, singura echipă murșeană din Liga a III-a, Avântul Reghin, și-a oprit seria de meciuri fără înfrângere, pierzând cu 3-1 (2-0), la Zalău, cu localnicii de la nou-promovata SCM, echipă la care a revenit pe bancă antrenorul Alexandru Pop, suspendat trei etape.

 

După ce în primele trei etape sălăjenii au reușit să adune un singur punct, SCM a luat o serioasă opțiune în urma unui început de partidă plin de speranță și a golurilor marcate de Sebastian Culda (min. 20) și… reghineanul Zahei Crișan, doar că în propria poartă (autogolul a fost marcat în min. 31).

 

Cea de-a doua repriză a semănat cu o goană a reghinenilor după egalare, iar speranțe au existat, după golul lui David Potor (min. 73), însă sălăjenii au rezistat și, mai mult, au înscris pe finalul partidei, prin portarul Claudiu Băican, din penalty, în dreapta lui Bucin (min. 87).

 

Avântul Reghin a început partida arbitrată de o brigadă băimăreano-arădeană (cu Kemeneş Norbert la centru) în următorul 11: Bucin – Fl. Pop, Merdariu, Ad. Luca, P. Luca, Murar, Bujor, Covaciu, D. Chirilă, G. Chirilă, Crişan.

 

În etapa a V-a, Avântul, care acum ocupă locul 8 în clasamentul seriei, cu 5 puncte, joacă la Reghin cu o altă nou-promovată în Liga a III-a, Viitorul Șelimbăr.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare