FOTBAL – Singura echipă mureșeană din Liga a III-a, Avântul Reghin, și-a reluat pregătirea pentru sezonul viitor

0
317

AVÂNTUL REGHIN. Singura echipă mureșeană din Liga a III-a din județ, Avântul Reghin, și-a reluat pregătirea după trei luni de pauză, impusă de pandemia de coronavirus. Conform programului anunțat de antrenorul principal al echipei reghinene, Răzvan Dan, până în 20 iulie jucătorii se vor pregăti în ritm de trei antrenamente săptămânale, în grupuri de câte 10 jucători (cu respectarea protocolului medical impus de FRF), iar apoi se speră că se va putea într-un ritm normal de pregătire sportivă.

 

FRF nu anunțat deocamdată data la care va începe sezonul 2020-2021 al Ligii a III-a, data estimată fiind 29 august. În acest sezon, județul Mureș mai poate avea o reprezentantă în Liga a III-a, dacă campioana județeană din Mureș (câștigătoarea Ligii IV Elite Mureș, încă nedesemnată oficial de AJF) va câștiga turneul de baraj pentru promovare, pe care-l va disputa în 5-9 august cu campioanele județene din Sibiu și Covasna.

 

În sezonul trecut, suspendat de FRF în luna martie 2020, după după doar 16 etape disputate (din 30 programate inițial), Avântul Reghin a încheiat pe locul 8, cu 22 de puncte adunate în cele 16 meciuri disputate (5 victorii, 7 egaluri și 4 înfrângeri – golaveraj 27-21).

 

Ultimul meci oficial disputat de Avântul Reghin a fost în 6 martie 2020 (prima etapă a returului), în deplasare, la AFC Odorheiu Secuiesc, meci câștigat de reghineni cu 3-0 (0-0) prin golurile înscrise de Sergiu Chirilă (min. 66) și Adrian Murar (minutele 77 – din penalty – și 84).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ