FOTBAL – Unirea Ungheni câștigă primul amical din perioada de pregătire, după o repriză în care a marcat de patru ori

MECIURI DE PREGĂTIRE. Sâmbătă, 20 februarie 2021, pe terenul sintetic de la Trans-Sil Târgu Mureș, echipa mureșeană de Liga a III-a CS Unirea Ungheni 2018 a întrecut categoric, cu 4-1 (0-1), ACS Unu Fotbal Club Gloria (echipă care activează în Liga a III-a, Seria a 10-a), după o repriză secundă în care a marcat de patru ori. Acesta este primul meci câștigat din cele 6 jocuri de pregătire disputate de mureșenii din Ungheni.

 

Cele două echipe s-au mai întâlnit în această pauză competițională, primul meci de pregătire având loc în urmă cu 9 zile, pe 11 februarie, tot pe sinteticul de la Trans-Sil. Atunci meciul a avut două reprize de câte 54 de minute, pentru ca antrenorii să poată rula loturile pe care le aveau la dispoziție, iar bistrițenii s-au impus cu 3-2 (pentru bistrițeni au marcat Ovidiu Stoianof și Cristian Mihali, ultimul semnând o dublă).

 

Meciul de sâmbătă a fost cel de-al treilea disputat în acest an de bistrițeni pe terenul sintetic din Târgu Mureș, primul jucându-l în 30 ianuarie cu Avântul Reghin (1-1).

 

În această pauză competițională, Unirea Ungheni s-a despărțit de 7 jucători și a semnat un contract cu fundașul central Flavius Dumbrăvean (25 de ani, originar din Târgu Mureș), venit din postura de jucător liber de contract de la echipa de Ligă a II-a, Unirea Slobozia, pentru care a jucat în acest sezon 5 meciuri. Iată care au fost partidele de pregătire disputate în acest an de Unirea Ungheni:

 

* 15 ianuarie – Cluj-Napoca (sintetic): U. Cluj-Napoca – CS Unirea Ungheni 2018: 5-0 (1-0);

* 30 ianuarie – Sibiu (sintetic): Viitorul Selimbar – CS Unirea Ungheni 2018: 3-1 (1-1);

* 6 februarie – Târgu Mureș (sintetic): CS Unirea Ungheni 2018 – FC Someșul Dej: 0-3 (0-2);

* 10 februarie – Târgu Mureș (sintetic): CS Unirea Ungheni 2018 – CS Ocna Mureș: 1-2 (0-1);

* 11 februarie – Târgu Mureș (sintetic): CS Unirea Ungheni 2018 – ACS Unu Fotbal Club Gloria: 2-3;

* 20 februarie – Târgu Mureș (sintetic): CS Unirea Ungheni 2018 – ACS Unu Fotbal Club Gloria: 4-1 (0-1).

 

* Foto generică: @ PIXEL ProSport via CS Unirea Ungheni 2018

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare