FOTBAL – Victorii la limită pentru Avântul Reghin și Unirea Ungheni: 2-1, la șablon, în etapa a III-a

LIGA A III-A. Cele două echipe mureșene din Liga a III-a, Avântul Reghin și Unirea Ungheni, au obținut astăzi victorii la limită în etapa a 3-a a Seriei a 9-a.  Avântul Reghin a câștigat greu pe teren propriu, în fața unei echipe care are ca obiectiv unul din primele trei locuri în serie, CS Hunedoara. Pentru reghineni, antrenați de Răzvan Dan, au intrat în teren Bucin – Nimrod, Crișan, Merdariu, Truță, S. Luca, Stavilă, Covaciu, Harko, C. Chirilă, Murar.

 

Învinși în prima etapă la nou-promovata Unirea Ungheni, hunedorenii au venit la Reghin deciși să încheie cu un rezultat bun cea mai lungă deplasare pe care o au în seria a 9-a și au fost aproape să-și atingă obiectivul, după ce au intrat la pauză cu avantajul stabilit din minutul 39 de Liviu Herci, care a transformat un penalty.

 

Avântul, care a avut pe teren o jumătate de echipă formată din juniori, a revenit însă în cea de-a doua repriză și a reușit să obțină victoria, întorcând soarta jocului prin golurile lui Florin Truță (min. 77) și Sergiu Luca (min. 83), dar și aportul substanțial al portarului Bucin, care nu a mai fost înfrânt de hunedoreni. După 3 etape, Avântul Reghin a adunat 7 puncte din două victorii și un egal și, cel puțin până mâine, când se dispută celelalte 3 meciuri ale etapei, este pe locul 1 al Seriei a 9-a și se pregătește pentru o deplasare dificilă în etapa viitoare, la CSO Cugir.

 

La Ungheni, Unirea s-a impus tot cu 2-1 (1-1) în fața clujenilor de la Sănătatea, după o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate în urma golurilor înscrise de  Victor Caliani (min. 42), pentru mureșeni, respectiv Raul Ciupe (min. 45), pentru clujeni. Repriza a doua a adus victoria Unirii Ungheni, golul de 3 puncte fiind marcat în minutul 82 de Alexandru Oprea. Nou-promovata Unirea Ungheni are 6 puncte după primele 3 etape, adunate din două victorii, iar în etapa următoare merge la Alba Iulia pentru meciul cu AFC Unirea 1924.

 

* Foto: cjsport.ro

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare