Adrian Câmpean

FUNCȚIE – Mureșeanul Adrian Câmpean, ales secretar general al partidului M10

ALEGERI. Președintele M10 Mureș, Adrian Câmpean, a fost ales, în turul al doilea al alegerilor interne în Partidul M10 (autodefinit ca fiind “partid conservator-reformist, fondat în anul 2015”) secretar general la nivel național. Câmpean este șeful interimar al formațiunii din județul Mureș din septembrie 2015, în viața civilă fiind manager general al centrului medical MCA Health Care din Tîrgu Mureș.

 

În urma celor mai recente alegeri pentru definitivarea Biroului Politic Național al M10, Adela Mîrza a fost aleasă noua președinte a partidului, flancată de președinții filialelor județene diun Cluj (Irina Pop), Bihor (Ovidiu Bunta) și Dâmbovița (Adrian Ardeleanu), aleși în funcțiile de vicepreședinți, și de Adrian Câmpean, ales ca secretar general M10.

 

În 2017, M10 (care are doar 16 filiale județene) a schimbat Statutul partidului, declarându-se conservator-reformist, în dreapta eșichierului politic și vizează accederea în Parlamentul României, “fie individual, fie prin coagularea forțelor cu vocație politică de dreapta, conservatoare, de extracție creștin-democrată din societatea românească, într-o construcție instituțională care să ofere electoratului o alternativă autentică, atât la vechea stângă comunistoidă, reprezentată de PSD și acoliții săi, cât și la nouă stângă progresistă”.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare