FURT – Hoții de vaci din Sânpaul, reținuți de polițiștii mureșeni

0
321

REȚINERE. Poliţişti din Ungheni, Târgu Mureş, şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I”, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, au efectuat șapte percheziţii domiciliare în Sânpaul, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Conform anchetatorilor, în perioada 1 martie – 4 aprilie, mai multe persoane au pătruns pe timp de noapte într-un ţarc aparţinând unei firme din localitatea Sînpaul de unde au furat şapte bovine. O parte din bovine au fost sacrificate, iar altă parte, vândute. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 44.000 de lei

 

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, toţi din localitatea Sânpaul, au fost reținuți, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ