FUTSAL – City’us Tîrgu Mureș își începe meciurile pentru menținerea în Liga I de futsal

0
89

COMPETIȚIE. Astăzi, 30 aprilie, de la ora 11.30, una dintre puținele echipe mureșene din primul eșalon, City’us Tîrgu Mureș, își începe meciurile pentru menținerea în Liga I de futsal. Echipa cu cele mai multe trofee din istoria futsal-ului romanesc (de șase ori campionă națională, de șapte ori câștigătoare a Cupei României și o dată a Super Cupei României), formația mureșeană a intrat într-un declin evident la 14 ani de la înființare.

 

Astăzi, în sala de sport a Liceului „Szasz Adalbert” din Tîrgu Mureș,  Asociația Sportivă City’us Tîrgu Mureș începe meciurile de play-out pentru evitarea retrogradării, înfruntând Spicom Sfântu Gheorghe, singura echipă din Liga I fără niciun egal și nicio victorie în sezonul regulat (totuși, ultima din clasament, pe locul 10, este echipa mureșeană, penalizată cu 8 puncte pentru neplata unor restanțe financiare).

 

În sezonul regulat, City’us a obținut doar 2 victorii și a înregistrat 12 înfrângeri (golaveraj după 14 meciuri:  29-118). Meciurile din faza play-out a Ligii I de futsal se desfășoară după regula cel mai bun din trei meciuri, învingătoarea urmând să desfășoare un meci de baraj cu ocupanta locului II din Liga a II-a.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here