FUTSAL – City’us Tîrgu Mureș își începe meciurile pentru menținerea în Liga I de futsal

0
131

COMPETIȚIE. Astăzi, 30 aprilie, de la ora 11.30, una dintre puținele echipe mureșene din primul eșalon, City’us Tîrgu Mureș, își începe meciurile pentru menținerea în Liga I de futsal. Echipa cu cele mai multe trofee din istoria futsal-ului romanesc (de șase ori campionă națională, de șapte ori câștigătoare a Cupei României și o dată a Super Cupei României), formația mureșeană a intrat într-un declin evident la 14 ani de la înființare.

 

Astăzi, în sala de sport a Liceului „Szasz Adalbert” din Tîrgu Mureș,  Asociația Sportivă City’us Tîrgu Mureș începe meciurile de play-out pentru evitarea retrogradării, înfruntând Spicom Sfântu Gheorghe, singura echipă din Liga I fără niciun egal și nicio victorie în sezonul regulat (totuși, ultima din clasament, pe locul 10, este echipa mureșeană, penalizată cu 8 puncte pentru neplata unor restanțe financiare).

 

În sezonul regulat, City’us a obținut doar 2 victorii și a înregistrat 12 înfrângeri (golaveraj după 14 meciuri:  29-118). Meciurile din faza play-out a Ligii I de futsal se desfășoară după regula cel mai bun din trei meciuri, învingătoarea urmând să desfășoare un meci de baraj cu ocupanta locului II din Liga a II-a.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ