INVESTIȚIE – Firma AAGES din Sângeorgiu de Mureș se extinde printr-o investiție de peste o jumătate de milion de euro

0
639

REORGANIZARE. Firma AAGES SA din Sângeorgiu de Mureș, care activează în domeniul fabricării de instalații de încălzire prin inducție pentru industria metalurgică, a anunțat construirea unei noi hale cu suprafața aproximativă de 900 de metri pătrați în vederea creșterii eficienței prin reorganizarea activității de producție. Investiția se va cifra la cel mult 550.000 de euro, cheltuielile de edificare fiind acoperite din profitul obținut în 2017 (aproximativ 590.000 de euro) și dintr-un credit bancar.

 

foto: aages.ro

 

Molnar Gabor Jozsef

AAGES (Asociaţia pentru Aplicarea Generatoarelor Statice) s-a înființat în anul 1990, produce convertizoare de diferite tipuri și instalații de încălzire prin inducție, piața de desfacere cuprinzând, de la înființare, 27 de țări – în acest an, cele mai importante contracte fiind cu partaneri din Tunisia, Ungaria și Germania. Firma este controlată de Molnar Gabor Jozsef (fost cercetător al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE București, filiala Tîrgu Mureș), absolvent de electronică la Politehnica București, care îndeplinește și funcția de director general.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ