FUTSAL – City’us Tîrgu Mureș își joacă duminică, în meci decisiv cu Spicom Sfântu Gheorghe, rămânerea în prima ligă

0
101

PLAY-OUT. City’us Tîrgu Mureș a pierdut ieri, 4 mai, la Sfântu Gheorghe, cel de-al doilea meci din ultima fază a play-out-ului Ligii I la futsal – conform regulamentului, ultimele două clasate (în acest an, Spicom Sfântu Gheorghe şi City’us Tîrgu Mureș) își dispută, pe principiul „cel mai bun din trei jocuri”, prezența la meciul de baraj pentru menținerea în prima ligă.

 

După ce luni, 30 aprilie, au învins în primul meci echipa covăsneană, pe teren propriu, cu 6-3, vineri, de la ora 18.30, mureșenii au disputat al doilea meci din ultima fază a play-out-ului, în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe. Rezultatul final a egalat scorul general (1-1), meciul încheindu-se cu scorul de 7-5 (la pauză, 1-1) pentru Spicom Sfântu Gheorghe, fapt care le trimite pe cele două echipe în meci decisiv, pierzătoarea urmând să retrogradeze direct în Liga a II-a.

 

Partida decisivă se dispută duminică, 6 mai, de la ora 18, tot în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe la Sfântu Gheorghe, învingătoarea urmând să joace meciul de baraj pentru menținerea în prima ligă cu ocupanta locului secund din Liga a II-a.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ