GAFĂ INCREDIBILĂ – Avântul Reghin, echipă finanțată de municipalitate, eliminată din Cupa României pentru că a venit la meci fără documente

0
1706

FOTBAL. Singura echipă a județului Mureș în faza a II-a a Cupei României, Avântul Reghin, echipă finanțată de municipalitate, a pierdut meciul cu ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița la masa verde din cauza unei gafe greu explicabile la acest nivel.

 

Pentru că Avântul Reghin s-a prezentat la meciul de pe terenul IPROEB din Bistrița fără documente de identificare, oficialii FRF au dat câștig, fără joc, bistrițenilor cu 3-0. Totuși, oficialii celor două echipe au decis să dispute meciul, ca joc de pregătire, iar acesta s-a încheiat cu 2-0 pentru echipa din Reghin. Dacă meciul ar fi fost oficial, Avântul s-ar fi calificat în faza a III-a a Cupei României.

 

CSM Avântul Reghin este o structură sportivă de drept public fiind finanțată, în cea mai mare parte, de municipalitatea, din banii orașului – de altfel, joacă cu tricouri inscripționate în poziția sponsorului cu „Consiliul Local Reghin”. Clubul a fost fondat în 2007, prin decizia Consiliului Local Reghin și prin preluarea și transformarea fostei FC Avântul Reghin.

 

Conform AJF Mureș, staff-ul clubului Avântul este format din Mihai Pădureanu (președinte), Mihai Tudor Ința (secretar), Enyedi Andrei (organizator de competiții și antrenor).

 

În prima fază a Cupei României, echipa din Reghin a dispus cu 5-1, în deplsare, de Mureșul Rușii Munți, iar Unu FC Gloria a câștigat meciul de pe teren propriu cu Unirea Dej (2-1).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ