GAFĂ INCREDIBILĂ – Avântul Reghin, echipă finanțată de municipalitate, eliminată din Cupa României pentru că a venit la meci fără documente

0
1355

FOTBAL. Singura echipă a județului Mureș în faza a II-a a Cupei României, Avântul Reghin, echipă finanțată de municipalitate, a pierdut meciul cu ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița la masa verde din cauza unei gafe greu explicabile la acest nivel.

 

Pentru că Avântul Reghin s-a prezentat la meciul de pe terenul IPROEB din Bistrița fără documente de identificare, oficialii FRF au dat câștig, fără joc, bistrițenilor cu 3-0. Totuși, oficialii celor două echipe au decis să dispute meciul, ca joc de pregătire, iar acesta s-a încheiat cu 2-0 pentru echipa din Reghin. Dacă meciul ar fi fost oficial, Avântul s-ar fi calificat în faza a III-a a Cupei României.

 

CSM Avântul Reghin este o structură sportivă de drept public fiind finanțată, în cea mai mare parte, de municipalitatea, din banii orașului – de altfel, joacă cu tricouri inscripționate în poziția sponsorului cu „Consiliul Local Reghin”. Clubul a fost fondat în 2007, prin decizia Consiliului Local Reghin și prin preluarea și transformarea fostei FC Avântul Reghin.

 

Conform AJF Mureș, staff-ul clubului Avântul este format din Mihai Pădureanu (președinte), Mihai Tudor Ința (secretar), Enyedi Andrei (organizator de competiții și antrenor).

 

În prima fază a Cupei României, echipa din Reghin a dispus cu 5-1, în deplsare, de Mureșul Rușii Munți, iar Unu FC Gloria a câștigat meciul de pe teren propriu cu Unirea Dej (2-1).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here