EVENIMENT – La Gornești, începe Awake, primul festival boutique din România: sold-out, new funky royal și concerte

AWAKE 2018. Primul festival boutique din România, Awake începe astăzi la Gornești (jud. Mureș), pe domeniul Teleki – la 18 kilometri de municipiul Tîrgu Mureș. Unul dintre cele mai spectaculoase festiva În weekend-ul 17-19 august, anunțând trei zile și trei nopți de distracție, muzică și dans. Organizatorii au anunțat că abonamentele valabile pentru cele trei zile de festival (17-19 august) s-au epuizat, dar se vor vinde bilete de o zi la casele de la intrare (preț: 99 de lei).

 

Printre artiștii prezenți la ediția din acest an, au fost anunțate prezențele “internaționalilor” Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson, The Subways, Akua Naru, James Zabiela etc., un alt moment așteptat fiind premiera formației Vița de Vie care va prezenta la Gornești „În Corzi”, primul proiect simfonic al trupei, alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș.

 

 

La evenimentul aflat la cea de-a doua ediție tema este New Funky Royal, o reinterpretare a vestimentației regale în funcție de creativitatea fiecărui participant (se estimează prezența a aproximativ 30.000 de persoane), decorul fiind creat, de asemenea, cu elemente regale. Awake promovează patrimoniul cultural, artele, turismul și ecologia.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare