Gala femeilor remarcabile, o noapte de eleganță și recunoaștere la KULTHO

EVENIMENT. KULTHO, renumitul retailer de ceasuri și bijuterii de lux din România, a fost gazda celei de-a treia ediții a Galei Femeilor Remarcabile. Evenimentul a fost dedicat femeilor puternice și excepționale care au adus contribuții semnificative în domenii precum arta, socialul, sportul și afacerile din țara noastră.

Seara a oferit o oportunitate ideală de celebrare a curajului, performanței și autenticelor valori feminine. KULTHO a exprimat recunoștința față de aceste femei remarcabile, recunoscute pentru realizările lor impresionante și pentru inspirația adusă.

Gala, prezentată de Cătălin Măruță și Ilinca Vandici, a fost încântată de momentele muzicale susținute de Andra, una dintre cele mai cunoscute voci din România. Femeile notabile, precum Ana-Maria Popescu (Brânză), campioană olimpică la scrimă, și Doris Andronescu, director general al Centrului Medical Sanador, au fost recunoscute pentru excelența lor.

Alte distincții au mers către personalități precum Elena Oancea și Cristina Căpitanu, co-fondatoarele Lemon Interior Design, Andreea Petre Mărcuță de la M. Marquise în domeniul modei, Cristina Bâtlan de la Musset în lumea afacerilor și televiziunii, precum și Andreea Esca, un simbol al știrilor în România.

Frumusețea a fost omagiată prin Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea Ivatherm, iar alte premii au mers către Lorina Sereș de la AZAY Boutique, Monica Munteanu din domeniul comunicării, Atena Boca de la „La primul bebe”, actrița Maria Buză, și Eleonora Durante Mangoni, reprezentanta Italiei în România.

Delia Sfetcu, Președinte IWA, a fost apreciată pentru contribuția sa, iar Beatrice Dumitrașcu, CEO al One United Properties, a primit recunoașterea pentru proiectele sale imobiliare sustenabile. Nadia Gorduza, medic și psihoterapeut, și Gabriela Alexandrescu, președinte Salvați Copiii România, au fost de asemenea printre laureatele serii.

Evenimentul a fost încântat de prezența Andrei, oferindu-le invitaților o seară memorabilă și plină de emoție.

KULTHO a încheiat seara exprimându-și aprecierea față de toate femeile remarcabile și angajându-se să continue să promoveze excelența feminină în toate aspectele vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare