GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ EDIȚIA A IX-A

EVENINIMENT. Marţi, 21 martie 2023, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali a sărbătorit Ziua Mondială a Asistenţei Sociale în cadrul celei de a noua ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Ediţia din acest an a adus în lumina reflectoarelor asistenţii sociali şi personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în anul 2022.

Andreea Marin, Ambasadorul în Excelență în Asistență Socială a fost și anul acesta gazda evenimentului a cărui amfitrion este încă de la prima ediție. Irina Rimes a încântat publicul cu piesele ei pline de emoție.

Câștigătorii Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, Ediția a IX-a, 2023 sunt:

– Premiul asistentul social al anului 2022 – Adrian-Cristian Titorencu (Tulcea)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului – Ecaterina Marian (Vaslui)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei şi promovării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi – Constantin Sandu (Iași)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul servicii medicale și de sănătate – Corina-Marina Mocănescu (Dâmbovița)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate – Ramona-Cornelia Buium (Brașov)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu – Cristina-Maria Beganu (Bacău)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare – Tihan Adelina-Ana-Maria (Prahova)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecției HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale – Andreea Cochiorca (Iași)
– Premiul pentru asistentul social din mediul rural – Andreea-Mariana Vasluianu (Vaslui)
– Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării, promovării și respectării diversității – Ioana-Cerasela Cojenel (București)
– Premiul pentru asistentul social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina – Florica-Crina Pătcaș (Satu Mare)
– Premiul pentru jurnalism – Eugenia Poenariu (Botoșani)
– Premiul politicianul care a susținut și a promovat asistența socială în anul 2022 – Maria-Mădălina Turza (București)
– Premiul instituţia anului – Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București
– Premiul personalitatea anului 2022 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţă Socială – Elena-Loreni Baciu (Timiș)
– Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social – CIAS Alexandru-Mihai Kelemen (Hunedoara)
– Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale – Florian-Valeriu Sălăjeanu (Maramureș)
– Premiul pentru cea mai activă sucursală teritorială CNASR – Sucursala teritorială Dolj

Colegiul National al Asistentilor Sociali reprezinta interesele profesiei de asistent social si actioneaza prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia si pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vietii sociale.

Colegiul National al Asistentilor Sociali, prin organismele sale, este reprezentant al corpului asistentilor sociali din Romania in relatiile cu autoritatile si institutiile guvernamentale si neguvernamentale, interne si internationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare