GALERIE FOTO – Strabag a ajuns la 57% lucrări realizate pe șantierul de autostradă Târgu Mureș – Ungheni și vrea să finalizeze în acest an

0
301

AUTOSTRADA TRANSILVANIA. După doar un an de la deschiderea șantierului pe lotul Târgu Mureș – Ungheni + drum de legătură din Autostrada Transilvania (ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 22 iulie 2020), compania Strabag a ajuns la un stadiu fizic realizat al lucrărilor de 57%, a precizat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care estimează că lucrările vor fi terminate mai devreme decât prevede contractul (perioada de execuție prevăzută de contract este de 18 luni), respectiv în acest an, după cum a precizat constructorul.

 

CNAIR a semnat pe 29 mai 2020 contractul pentru execuția lotului Târgu Mureș – Ungheni (4,5 km) + drum de legătură (4,7 km) din Autostrada Transilvania (A3) cu constructorul Strabag, la o valoare de 192,06 milioane de lei + TVA (în total, circa 228,5 milioane de lei). Pe lângă realizarea sectorului de autostradă, poriectul prevde construcția a 3 poduri și pasaje pe drumuri de legătură, 6 poduri și pasaje pe autostradă, precum și două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la rețeaua de drumuri existentă. Perioada de garanție a lucrărilor este de 9 ani.

 

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ