“GĂSITORULUI RECOMPENSĂ” – În județul Mureș s-au pierdut 6 doze de vaccin anti-COVID-19

0
3258

VACCIN ANTI-COVID-19. Până acum, județul Mureș a recepționat 3.290 de doze de vaccin anti-COVID-19, Comirnaty – dezvoltat de companiile BioNTech & Pfizer (cea mai recentă tranșă a fost recepționată în 5 ianuarie și va fi repartizată în cele 7 centre de vaccinare cuprinse în etapa 1 a campaniei de vaccinare).

 

Dintre acestea, 2.293 au fost administrate deja personalului medical și unor lucrători din domeniul social (sector public și privat), vaccinarea continuând în aceste zile, a anunțat Instituția Prefectului Mureș.

 

Tot instituția care reprezintă Guvernul în județul Mureș anunță public că din totalul celor 3.290 de doze recepționate, 6 doze de vaccin s-au… pierdut.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ