GAZDĂ – La Târgu Mureș, optimi de finală din cupele europene la volei feminin

0
98

VOLEI – CEV CUP 2021-2022. Marți, 14 decembrie 2021, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș va avea loc un nou meci din cupele europene la volei feminin. Nici de această dată nu este vorba despre participarea vreunei echipe locale în competițiile internaționale (Medicina activează în a doua ligă valorică), ci de vicecampioana României, CSM Volei Alba Blaj, care își dispută meciul retur din optimile de finală, în care figurează ca gazdă, în municipiul de reședință al județului Mureș.

 

Partida se dispută în cadrul CEV Cup (fosta Cupa Cupelor), a doua competiție europeană intercluburi ca importanță valorică (după Liga Campionilor). Meciul tur dintre AC PAOK Salonic (Grecia) și CSM Volei Alba Blaj din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin a avut loc aseară, româncele câștigând, după 2 ore de joc, cu 3-1 (25-22, 22-25, 25-18, 26-24), și luând prima opțiune pentru calificarea în sferturile de finală.

 

În meciul de la Salonic, arbitrat de cehul Tomas Buchar şi maltezul Frankie Tanti, de la echipa românească s-au remarcat Victoria Russu (26 de puncte), Olga Strantzali (19 puncte) şi Nadja Ninkovic (10 puncte). Cele mai multe puncte de la echipa greacă le-au reușit spaniola Milagros Collar (ex-Alba Blaj, Dinamo şi CSM Târgovişte – 20 de puncte) şi franţuzoaica Juliette Marie Louise Andree Fidon Lebleu (16 puncte).

 

* Foto: @paok24.com

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ