Gigantul din Elveția care ajunge în România. Noi angajări în piață

TEHNOLOGIE. Aveniq AG deschide o sucursală în România. Noile birouri din Cluj vor găzdui experți în domeniile aplicațiilor și serviciilor gestionate, așa cum a relatat într-un comunicat furnizorul din Oftringen specializat în servicii IT. Drept urmare, Aveniq speră să contracareze deficitul de competențe și să își dezvolte capacitățile cu angajați calificați pentru a răspunde cererii în creștere.

Noii specialiști din România vor asista personalul elvețian al Aveniq în munca lor. Toate pozițiile existente ale companiei în Elveția vor rămâne, fără externalizări sau concedieri planificate. Recrutarea de specialiști în Elveția „continuă să fie o prioritate de vârf pentru Aveniq”.

Pentru exercițiul financiar 2022, Aveniq raportează o creștere a vânzărilor cu 9 milioane de franci elvețieni față de cifra din 2021. Prin urmare, Aveniq își consolidează poziția de furnizor de IT lider pe piața elvețiană. „Am obținut din nou un rezultat financiar puternic și o performanță bună pe piață”, a comentat Christophe Macherel, CEO-ul Aveniq.

În anul financiar curent, compania intenționează să se concentreze pe dezvoltarea în continuare a serviciilor sale pentru locuri de muncă moderne și soluții specifice industriei. Ca exemplu, comunicatul de presă menționează software-ul pentru analiza automată a curgerilor și a clearance-ului AutoCrear. De asemenea, își va extinde oferta de servicii de securitate cibernetică și durabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare