Goodyear anunță un model demonstrativ de anvelopă realizată 90% din materiale sustenabile, deja aprobată pentru șosele

SUSTENABILITATE. Compania Goodyear Tire & Rubber a dezvăluit un model demonstrativ de anvelopă realizată 90% din materiale sustenabile. Acest produs demonstrativ a trecut deja toate testele pentru omologare, cât și probele interne Goodyear.

În teste, modelul demonstrativ a arătat o rezistență redusă la rulare, în comparație cu o anvelopă realizată din materiale tradiționale. O rezistență mai mica la rulare înseamnă că acest produs demonstrativ are potențialul de a contribui la reducerea consumului de combustibil și a amprentei de carbon.

Continuăm să facem progrese în atingerea obiectivului nostru de a lansa prima anvelopă realizată 100% din materiale sustenabile din industrie, până în 2030”, a declarat Chris Helsel, Senior Vice President, Global Operations and Chief Technology Officer. „Ultimul an a fost crucial pentru atingerea acestui obiectiv. Am explorat noi tehnologii, am identificat oportunități pentru colaborări viitoare și ne-am bazat pe tenacitatea echipei noastre, nu doar pentru a demonstra capacitatea de a produce o anvelopă din 90% materiale sustenabile, dar și pentru a scoate pe piață un produs realizat din până la 70% materiale sustenabile chiar anul acesta. Echipa noastră demonstrează că inovează constant și că este dedicată construirii unui viitor mai bun.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare