Grecia introduce mAiGreece: asistentul digital pentru experiențe turistice neîngrădite

DIGITALIZARE. Turismul modern se împletește cu tehnologia avansată într-un mod captivant, iar Grecia se află acum la vârful inovației în acest domeniu. Ministrul Turismului, Olga Kefalogianni, și ministrul Digitalizării, Dimitris Papastergiou, au dezvăluit luni la Galeria Națională o nouă aplicație digitală revoluționară pentru industria turistică greacă – mAiGreece. Potrivit publicației Kathimerini, mAiGreece promite să redefinească experiența turistică în Grecia, transformând călătoriile într-o aventură digitală intuitivă și personalizată.

Despre mAiGreece
mAiGreece este mai mult decât o simplă aplicație de călătorie; este un asistent personal digital alimentat de inteligență artificială, conceput pentru a oferi turiștilor toate informațiile și ghidurile necesare pentru a se bucura de o ședere plină de satisfacții în Grecia. Cu o lansare programată pe 10 iunie, această aplicație inovatoare promite să fie un partener de încredere pentru turiști în timpul întregii lor călătorii.

Funcționalități și utilizare
Unul dintre cele mai captivante aspecte ale mAiGreece este interacțiunea sa intuitivă, similară cu ChatGPT, care permite turiștilor să comunice cu asistentul digital fie în scris, fie verbal, în limba lor maternă. Astfel, călătorii pot obține informații despre atracții turistice, muzee, situri arheologice, plaje cu steag albastru, facilități medicale, puncte de poliție și multe altele, totul la îndemâna lor, la un simplu clic distanță.

Aplicația utilizează, de asemenea, tehnologia de localizare pentru a oferi informații personalizate, adaptate la locația exactă a utilizatorului. De la recomandări de restaurante locale la ghiduri turistice pentru atracții din apropiere, mAiGreece este un companion de nădejde pentru orice călător în Grecia.

Disponibilitate și limbi suportate
Un alt aspect impresionant al mAiGreece este gama sa vastă de limbi suportate – nu mai puțin de 31 de limbi, inclusiv cele 24 de limbi oficiale ale UE, albaneză, chineză, japoneză, turcă, ebraică, arabă și coreeană. Astfel, turiștii din întreaga lume pot interacționa cu aplicația în limba lor preferată, fără bariere lingvistice.

mAiGreece va fi disponibil gratuit pentru descărcare pe dispozitivele mobile prin App Store și Play Store, deschizând ușile către o experiență turistică neîngrădită și captivantă în Grecia.

Cu lansarea mAiGreece, Grecia își consolidează poziția în fruntea inovației digitale în domeniul turismului. Această aplicație revoluționară promite să ofere călătorilor o experiență personalizată și lipsită de griji, deschizând noi orizonturi în explorarea minunilor acestei țări fascinante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare