GRIPĂ – Al doilea mureșean decedat din cauza virusului gripal

0
755

DECES. În județul Mureș a fost consemnat cel de-al doilea deces cauzat de virsul gripal de tip A, din cele cinci  înregistrate în acest an la nivel național (câte două cazuri în județele Mureș și Galați și unul în județul Arad).

 

Persoana decedată era un bărbat în vârstă de 70 ani, confirmat cu virus gripal tip A, în curs de subtipare, având condiţii medicale preexistente şi nevaccinat antigripal. Conform reprezentanților Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, decesul a fost constat luni, 7 ianuarie 2019.

 

Cealaltă persoană din județul Mureș declarată decedată din cauza virusului gripal de tip A era tot un bărbat, în vârstă de 47 de ani, fără condiții medicale preexistente cunoscute și nevaccinat antigripal. Decesul acestuia a fost constat în 3 ianuarie 2019.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ