GRIPĂ – În Târgu Mureș, primul deces cauzat de virusul gripal

0
911

DECES. Patru decese cauzate de virusul gripal sunt înregistrate până acum la Ministerul Sănătăţii, unul dintre acestea fiind consemnat în Târgu Mureș, conform ministrului Sorina Pintea – celelalte trei cazuri de deces cauzat de virusul gripal fiind înregistrate în Galați (două) și Arad.

 

Deși deocamdată nu se vorbește de o epidemie, specialiștii avertizează că pe parcursul lunii februarie s-ar putea înmulți numărul îmbolnăvirilor și încurajează populaţia din grupele de risc să meargă la medicul de familie să se vaccineze. În iarna 2017-2018, la nivel național s-au înregistrat 129 de decese din cauza gripei şi peste 1.700 de îmbolnăviri.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ