GRIPĂ – În Târgu Mureș, primul deces cauzat de virusul gripal

0
808

DECES. Patru decese cauzate de virusul gripal sunt înregistrate până acum la Ministerul Sănătăţii, unul dintre acestea fiind consemnat în Târgu Mureș, conform ministrului Sorina Pintea – celelalte trei cazuri de deces cauzat de virusul gripal fiind înregistrate în Galați (două) și Arad.

 

Deși deocamdată nu se vorbește de o epidemie, specialiștii avertizează că pe parcursul lunii februarie s-ar putea înmulți numărul îmbolnăvirilor și încurajează populaţia din grupele de risc să meargă la medicul de familie să se vaccineze. În iarna 2017-2018, la nivel național s-au înregistrat 129 de decese din cauza gripei şi peste 1.700 de îmbolnăviri.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here